Datum registrace: 22. 06. 2012
ANTARETA
Původní Sebekoučink
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136532.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5678 h 47 min |
ANTARETA
Fotogalerie: Marcipánové dorty Popis: Recept na marcipán: 25 dkg sušeného mléka---50 dkg moučkového cukru---2 lžíce kukuřičného sirupu---1 lžíce aroma mandlové nebo marcipánové---3-4 lžíce vody---- Mléko s cukrem prosejeme do mísy, přidáme sirup, aroma a vodu, trochu zpracujeme vařečkou a vyklopíme na vál. Následně hněteme rukama (jde to těžko, musíte vydržet). Pokud se lepí, podsypáváte (mírně) cukrem nebo solamylem, pokud nejde stmelit, namočte si ruce a hněťte mokrýma. Nepřidávejte už vodu po lžících! Jen těma namočenýma rukama. Na zač.přidané 4 lžíce vody jsou tak akorát, mělo by to stačit. Trvá to asi 10 min. Pokud chcete vyvalovat a potahovat dort hned, tak můžete, pokud si nejdřív chcete udělat ozdoby, tak rozdělte marcipán na několik částí, na potažení 26cm dortu stačí půlka tohoto válce, co jste udělaly. Zbytek můžete rozdělit na menší a probarvit. Probarvuju gelovými barvami Wilton - stačí kapka. Marcipán můžete uchovávat v lednici zabalený v mikrotenu. Když chcete použít, stačí na půl minuty až minutu ohřát v mikrovlnce. (Samozřejmě dle množství - malý váleček byste roztavily.)
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
ANTARETA
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?